Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Yozgat'ta konferans verdi

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kadim Söyleşiler' programının bu ay ki konuğu Prof. Dr. Ramazan Ayvallı oldu.

        Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa konuk olan İhlas Vakfı Başdanışmanı ve Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı'nın yanı sıra Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan Yardımcıları Talip Karslıoğlu ve Şahin Kılınçaslan ile vatandaşlar katıldı.

        Gıybet, kul hakkı, adalet gibi konular üzerinde konferans veren Prof. Dr. Ayvallı, hadis ve örneklerle katılımcıların merak ettiği soruları yanıtladı.

        Yozgat ile hukukunun çok eskilere dayandığını söyleyen Prof. Dr. Ayvallı, 2 sene boyunca Yozgat'ta görev yaptığını açıkladı. Ayvallı, " Benim hayatımın en mühim seneleri Yozgat'ta geçti. Yozgat'ı ve Yozgatlıları çok seviyorum. 1980'li yıllardaki Yozgat ile şimdiki Yozgat arasında çok fark var. Belediye Başkanımız ve yardımcıları Yozgat'a hizmet eden kıymetli insanlar. Onlar için dualarımızı artırıyoruz" dedi.

        (BMG-GF-Y)

        30.04.2017 09:34:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler