Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Kent Konseyi üyesi Genç Liderler Ankara'da

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri 'Genç Liderler Akademisi' projesi kapsamında Ankara'da kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

        Gençlerin girişimci ve dinamik kimliklerini ön plana çıkararak; araştıran, üreten, topluma, ülkesine ve dünyaya faydalı bir gençlik yetiştirmek hedefiyle oluşturulan Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi 25 genç 'Genç Liderler Akademisi' projesi kapsamında Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulundu. Balıkesir'den giden Genç Liderler ilk ziyaretlerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'e yaparak, Güngör'den tecrübeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Genç Liderler proje kapsamında Kızılay Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gençlik ve Spor Bakanlığını da ziyaret etti.

        (HT

        01.05.2017 14:49:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler