Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesinden 'Genç Fikirlere' destek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, özel bir üniversitenin organize ettiği 'Genç Fikirler Fuarı'na örnek sosyal projeleriyle katkı sağlayacak.

        Büyükçekmece Belediyesi, özel bir üniversitenin organize ettiği 'Genç Fikirler Fuarı'na örnek sosyal projeleriyle katılarak katkı sağlayacak. 'Genç Fikirler Fuarı' ile yerelde faaliyet gösteren kamu, sivil toplum kuruluşları işbirliğini güçlendirmek, üniversite bünyesinde yürütülecek olan projelerin etkinliğini artırmak, kurulacak işbirliklerinde akademik düzeyde veri akışını sağlamak hedefleniyor. Ayrıca fuarla üniversite öğrencilerinin bu süreçlerden haberdar olması ve dahil olması ile aynı zamanda gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla yer alması ve bu alanda yapılan çalışmaların görünür olmasını sağlamak amaçlanıyor.

        Büyükçekmece Belediyesi projelerini anlatacak

        Etkinlik kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığından Makbule Okat ile İstanbul Valiliğinden Harun Yaman'ın konuşmacı olarak katılacağı bir panel düzenlenecek. Panelde, Türkiye'de uygulanan sosyal sorumluluk projeleri ve etkileri tartışılacak. Ayrıca, Büyükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Avcılar Kaymakamlığı proje birimlerinden, İnsan Sağlığı ve Eğitimi Vakfı'ndan birer temsilci yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerinden örnek projelerle fuara katkı sağlayacaklar.

        (EY-HA-Y)

        02.05.2017 10:19:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler