Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenler kanını bağışladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Malatyalılar başta olmak üzere Esenler'de yaşayan vatandaşlar, Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilen kampanyada kan bağışında bulundu.

        Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Avrupa Yakası Şubesi, Esenler Belediyesi ve Kızılay iş birliği ile farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen kampanyada Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, bazı belediye meclis üyeleri, MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek ile İstanbul Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar da bağışçılarla bir araya geldi.

        Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, hayat veren bir etkinlikte Malatyalılarla buluştuklarını belirterek, "Esenler halkı, Malatyalı hemşehrilerimiz, ülkenin kan ihtiyacını karşılayabilecek kanı damarlarında taşıyorlar. Sizin kanınız inşallah başka kardeşlerimize hayat verecek" diye konuştu. Göksu, konuşmasının ardından kan bağışında bulunan vatandaşlara ziyarette bulunup tebrik etti.

        Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Avrupa Yakası Şubesi Başkanı Aziz Damar ile MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek de birer konuşma yaparak kan bağışı kampanyasına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

        Kampanyaya yoğun ilgi

        Her türlü milli meselede yardımsever bir tavır sergileyen Esenler halkı, kampanyaya ilk andan itibaren yoğun ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.

        (AŞ-Y)

        02.05.2017 14:13:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler