Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya dans günü Kartal'da kutlandı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Dünya Dans Günü etkinlikleri kapsamında Kartal Belediyesi ve Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Gelenekselden Evrensele Dansın Her Hali" programında minikler baleden flamenkoya, hint danslarından horona, salsadan zeybeğe kadar birçok dans gösterisi yaptı.

        Dünya Dans Günü, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nisan ayı programı kapsamında kutlandı. Kartal Belediyesi ve Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Gelenekselden Evrensele Dansın Her Hali 3' adlı gösteri, Kartallılar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Dünya Dans Günü kutlamasına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkanı Siyasi Danışmanı Özbey Pekşen, eski Amiral Türker Ertürk, Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba, Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Zeynel Koca ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Yaklaşık 3 saat süren ve 20'den fazla farklı dansın sergilendiği gösteri, Kartallılardan tam not aldı. 'Gelenekselden Evrensele Dansın Her Hali 3' programında minikler baleden flamenkoya, hint danslarından horona, salsadan zeybeğe kadar birçok dans gösterisi sergiledi.

        Programın sonunda konuşan Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Zeynel Koca, herkesin Dünya Dans Günü'nü kutlayarak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e, sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Sanatın önemine değinen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ise "Dünya Dans Gününüz kutlu olsun. Kartal Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız" diyerek Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Zeynel Koca'ya kartal heykelciği hediye etti.

        (ÖY-BA-Y)

        02.05.2017 15:02:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler