Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polatlılı kuaför Sezer Karayel, 'Altın Makas'a aday

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - Polatlı'da kuaförlük yapan Sezer Karayel, 'İstanbul Hair Fast Altın Makaslar Yarışıyor' adlı yarışmada hayal gücüyle süslediği ve geliştirdiği saç modeliyle şampiyonluğu hedefliyor.

        Kuaförlük mesleğine başlama serüvenini anlatan Sezer Karayel, kendini geliştirmek için Türkiye'de ün yapmış eğitmenlerden eğitim aldığını vurgulayarak şunları söyledi: "Yaklaşık 11 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bu meslek bende merak uyandırıyordu. Tıraş olmaya gittiğim zamanlar çok ilgimi çekiyordu. Ortaokulu bitirdiğimde bir ustanın yanında işe başladım. Daha sonra Polatlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı değerli ustam Mesut Bastı'nın yanında 5 sene çalıştım. Buradaki çalışmayla mesleğimin meyvesini toplamaya başladım. Askerden sonra ise hep hayalini kurduğum kendi iş yerimi açtım. Bu zaman içerisinde bu mesleği Polatlı'da nasıl geliştirebilirim diye düşünürken Türkiye'ye ün salmış ustalardan biri olan Menderes Bayır'dan eğitim aldım."

        "Polatlı'nın ismini duyuracağız"

        Yarışmada jüri üyeliği yapacak olan bir kişinin kendisine sosyal medya yoluyla ulaşıp yarışmaya katıl demesi üzerine yarışmaya katılma kararı alan Karayel, "Polatlı'dan katılan tek yarışmacı benim. İnşallah kazanacağız. Yarışmadan güzel haberlerle döneceğiz. Polatlı'nın ismini İstanbul'da duyuracağız" şeklinde konuştu.

        Yarışmada yapacağı saç modeline ilişkin de bilgi veren Karayel, bu modeli hayal gücüyle süslediğini ifade ederek "İnşallah birinci olacağım. Modelimi de buradan götüreceğim. Hayal gücüne dayalı bir model olacak" ifadelerini kullandı.

        (HAM-BT-Y)

        02.05.2017 15:52:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler