Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de basketbol rüzgarı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, okullararası basketbol turnuvası düzenledi.

        Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından, 7'si kız, 8'i erkek olmak üzere toplamda 15 takımın katıldığı "Ortaokullararası Basketbol Turnuvası" düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen turnuvaya, Muhsine Zeynep, Hasan Şadoğlu, Celal Avşar, Mutluhan Uzunal Çolakoğlu, Ali Nar İmam Hatip, Turgay Ciner, İBB Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokullarıyla Özel Tekden Koleji katıldı. Yalçın Kızılay Kapalı Spor Kompleksinde gerçekleştirilen ve 5 Mayıs'ta sona erecek turnuvada, ilk dörde giren takımlara kupa, madalya ve forma hediye edilecek.

        (HB-MK-Y)

        03.05.2017 09:16:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler