Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan konser

        - Beykoz'da Musiki gecesi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer - Mustafa Bakırhan

        İSTANBUL (İHA) - Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde sahne alan Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle müzikseverlere konser verdi.

        Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'nun düzenlediği konserde müzikseverler biraraya geldi. Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ile ilçedeki sanatseverler katıldı. Nevin Çalışkan şefliğinde gerçekleşen konserde "Türk Halk Müziği" bölümlerinde muhayyerkürdî, uşşak, nihavent, hicaz makamlarında eserler seslendirildi.

        Suzinak peşrev ve oyun havalarının da yer aldığı gecede solistlerin seslendirdiği Türk musikisinin eserleri ve Anadolu ezgilerinin yer aldığı türkülere konuklar da eşlik etti. Programın sonunda koro şefi Nevin Çalışkan, sanatseverlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

        Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, vatandaşların kültür sanat programlarına ilgi gösterdiğini belirterek, "Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu yılın çeşitli zamanlarında çeşitli temalarla konserler düzenliyor. Konserlerimiz oldukça yoğun ilgi görüyor. Bu konserde belediyemizin musiki cemiyetinin bahar konseri. Yoğun bir katılım var. Beykoz Belediyesi Musiki Cemiyeti'nin yılda en az 4 konseri oluyor. Çok çeşitli alanlarda kültür sanat faaliyetleri yapmaya devam ediyoruz. Gerçekten vatandaşlarımız çok büyük ilgi gösteriyorlar" dedi.

        (MB-HB-Y)

        04.05.2017 09:10:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler