Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alüminyum ve PVC Sektörü İzmir'de buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Alüminyum, pvc, ahşap ve demir işleme makineleri konusunda sektörde 37 yılı geride bırakan Özçelik Makine, Ege Bölge bayisi Çetinmak Makine işbirliğiyle sektörü İzmir'de buluşturacak.

        Türkiye'de ilk kez 11 - 12 - 13 Mayıs tarihlerinde Menderes'te Çetinmak Makine showroom alanında düzenlenecek Alüminyum ve PVC İşleme Makineleri Fuarı, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Özçelik Makine Satış Direktörü Volkan Biçer, bölge bayileri Çetinmak ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle bölgedeki ağırlıklarını artırdıklarını ve düzenlenecek fuarda son teknolojiye sahip makineleri sektörün beğenisine sunacaklarını söyledi. Biçer, "Fuar kapsamında 27 farklı makine sergilenecek. Kapı - pencere sektörünün yanı sıra; endüstriyel üretim yapan firmalara da hitap edeceğiz. Küçük atölyelerden büyük üreticilere kadar yönelik makineler sunacağız. Fuarı ziyaret eden konuklarımız ayrıca yüzde 5'lik özel indirimden de yararlanacak. Konuklarımız, fuarda yeni makineleri deneme ve inceleme fırsatı bulacak" diye konuştu.

        Özçelik, ilk çeyrekte yüzde 20 büyüdü

        Özçelik Makine olarak 2017'nin ilk çeyreğini yüzde 20'lik bir büyüme ile geride bıraktıklarını kaydeden Volkan Biçer, bu ivmenin yılın ikinci yarısında da artarak sürmesini beklediklerini dile getirdi. Fuarın sektörün buluşması adına önemli olduğunu vurgulayan Çetinmak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çetinoluk da, Özçelik Makine ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden sonra sektörde önemli bir atılım sağladıklarını belirtti. Çetinmak'ın geniş bir ürün gamına sahip olduğunu anlatan Çetinoluk, 1984 yılından beri

        üreticilerin ihtiyaç duydukları makineleri uygun koşullarla sektöre sunduklarını sözlerine ekledi.

        (ÖA)

        04.05.2017 09:58:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler