Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pinhan Ensemble ilk konserini Küçükçekmece'de verdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Türkiye'deki ilk konserlerini Küçükçekmece'de veren Pinhan Ensemble, seslendirdiği türkülerle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

        Küçükçekmece Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Pinhan Ensemble konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde, Pinhan Ensemble Türkiye'nin her bölgesine ait türküler seslendirerek unutulmaz bir akşam yaşattı.

        ''Türkiye'de ilk konser''

        Söyledikleri türkülerle gönülleri fetheden Pinhan Ensemble grubu Türkiye'deki ilk konserlerini Küçükçekmece Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiklerini ifade etti. Müzikseverlere ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür eden grup konserde ''Aşk Kalbimde Yer Almış, Kınıfır, Her Dem Ey, Yine Geldi Kara Güz, Maçkanın Yolu Taşlık, Başımda Altın Tacım, Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber, Cefalı Yar Bana Lazım Değilsen, Billah Talip'' şarkılarını seslendirdi.

        (HB-BA-Y)

        04.05.2017 11:09:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler