Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları etkinliği başladı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi-İZELMAN Anaokulları, Urla Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi ortaklığı ile "2. Yaratıcı ve Yenilikçi Küçük Bilim İnsanları" etkinliği, Urla Eski Tamirhane Binasında başladı.

        Bilimsel ve teknolojik konuları içeren etkinlikte okul öncesi ve ilkokul öğrencileri Urla Eski Tamirhane Binasında kurulan bilimsel çalışmalar hakkında Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Programında ve Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliğinde öğrenim gören öğrencilerden bilgiler aldı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'da etkinlik alanına gelerek öğrencilerle birlikte bilimsel çalışmaları tek tek gezdi ve deneyler hakkına bilgi aldı. Minik öğrencilere sorular da soran Uyar, geleceğin mimarı çocukların yetiştirilmesinde bilimin temel alınmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

        (CA)

        04.05.2017 12:25:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler