Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler uluslararası robot yarışmasına hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Malkara Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, yaptıkları 3 proje ile Konya'da düzenlenecek '11. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na hazırlanıyor.

        Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü Öğretmenleri Samet Özarslan ve Ali Şen öncülüğünde, ATL 12/B sınıfı öğrencileri Hakan Kaygu ve Sinan Can Öncü, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek '11. Uluslararası MEB Robot Yarışması'na katılmak amacıyla 3 robot projesi hazırladı.

        Okul Müdür Vekili İbrahim Özcan, Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin geçmiş yıllarda da uluslararası yarışmalarda başarı elde ettiğini ve dünya sıralamasında 50. sırada olduğunu kaydetti. Özcan, projeye dahil olan ve hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrenci ekibine başarılar diledi.

        (HT-MEF-Y)

        04.05.2017 12:59:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler