Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çölyak dostları Maltepe'de buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Türkiye'nin ilk çölyak dostu belediyesi olan Maltepe Belediyesi ve Glutensiz Hayat Platformu işbirliğiyle düzenlenen "Glutensiz Hayat Şenliği"nde ülkenin dört bir tarafından gelen çölyak hastaları bir araya gelecek. Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun da sahne alacağı etkinlikte, çölyak hastalığı ve gluten duyarlılığına dikkat çekilecek.

        Türkiye'nin ilk çölyak dostu belediyesi unvanına sahip Maltepe Belediyesi ve Glutensiz Hayat Platformu işbirliğiyle "Glutensiz Hayat Şenliği" düzenlenecek. 7 Mayıs Pazar, saat 14.30'da Kamuran Kumkumoğlu Parkı'nda düzenlenecek açık hava şenliğinde, Türkiye'nin dört bir yanında gelen çölyak hastaları buluşacak. Gluten duyarlılığı ve çölyak hastalığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ve sunuculuğunu Ahmet Hamdi Gültekin'in yapacağı şenlikte Tomurcuk Kooperatifi'nin lirik dans gösterisi yapacak. Metin Öztem Türk Halk Müziği konseri verirken, dansçı Kaan Baybağ, sanatçı İbrahim Yaz da sahne alacak. Ayrıca Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da bir konser verecek.

        Etkinliğe katılmak isteyenler için Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nin önünde yer alan Gülsuyu metro durağından etkinliğin yapılacağı alana servis kaldırılacak.

        (HB-BA-Y)

        05.05.2017 10:33:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler