Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Soylu'ya ziyaret

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'in öncülüğünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu bakanlıktaki makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

        Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Milletvekili Danışmanı Emrah Bektaş ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. Oldukça samimi ve verimli, bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Oral, Bakan Soylu'ya ilçeye gerçekleştirilen yatırımlar ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

        Yalova ve Altınova'ya hükümet tarafından çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Oral, "Bu yatırımların ilçemize gelmesini sağlayan hükümetimize, bakanlarımıza, İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak'a, Milletvekilimiz Fikri Demirel'e, İlçe Başkanımız Hasan Zafer'e teşekkür ederim" dedi.

        (MM-İHS

        05.05.2017 10:43:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler