Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasankeyf'te Sirk gösterisi düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde "Suriyeli Çocukların ve Gençlerin Güçlendirilmesi Çalışma Planı" kapsamında sirk gösterisi yapıldı.

        Kalkınma Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve UNICEF arasındaki "Suriyeli Çocukların ve Gençlerin Güçlendirilmesi Çalışma Planı" kapsamında Hasankeyf seyir alanında sirk gösterisi yapıldı. Gösteriye Hasankeyfli çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gösterileri, İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven de izledi. Baygüven, etkinliğin çocuklara yönelik olduğunu ve ilçe çocuklarının yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Çocukları eğlendirmek, sosyal aktivitelere katılmalarını sağlamak için ilçede çalışmalara devam ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz çocuklarımızı nasıl eğitirsek geleceğimizi o şekilde şekillendirmiş oluruz" dedi.

        (OA-MP-Y)

        05.05.2017 11:06:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler