Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        98 sporcu şampiyonluk için hamle yaptı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen satranç turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu. 98 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği yarışmada şampiyonluk için hamle yapan sporcular turnuva sonundaki konserle stres attı. Dereceye girenler ödüllendirildi.

        Bayraklı Belediyesi önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde bir araya gelen 98 satranç sporcusu kıyasıya mücadele etti. Yapacakları hamleleri saatlerce büyük ustalıkla seçen ve rakiplerini geride bırakmaya çalışan sporcular etkinlik sonrası çocuk korosu müzikali ile keyifli dakikalar geçirdi.

        Dereceye girenlere ödül

        Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kategorilerinde gerçekleşen turnuvada dereceye girenlere anı madalyası ve kitap hediye edildi. Ayrıca kategorilerinde ilk 3'e ve en iyi ilk 3 kız sporcuya da müzik çalar hediye edildi. Turnuvanın gençler kategorisinde Can Özmısırlı, Batuhan Yılmaz, İsmail Güngördü, Yıldızlarda; Ozan Duman, Nisa Nur Şahin Beril Uyduk, Küçüklerde; Umutcan Coşkun, Umut Karadağ, Batur Korkmaz, ve Miniklerde ise; Umut Efe Erten, Nehir Sarıkaya, Muhammed Metehan Ok dereceye girdi.

        Bayraklı'da satranç sporuna büyük önem verdiklerini belirterek kısa süre önce kurulmasına rağmen satranç branşında İzmir'de lisanslı sporcu bulunduran lider belediye olduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sporun her branşına imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Satranç gibi zekaya dayalı sabır gerektiren spor dalına ilçemizde yoğun ilgi var. Bu da bizi umutlandırıyor. Düzenlediğimiz turnuvaya da 100'e yakın sporcumuz katıldı. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum" dedi.

        (MY)

        05.05.2017 11:33:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler