Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıtalara öfke kontrolü semineri

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerinde zabıta personeline öfke kontrolünün nasıl olması gerektiği anlatıldı.

        Belediye hizmet binası toplantı salonunda Psikolog Erhan Erdem ve Dr. Feyza Karacakol tarafından verilen öfke kontrolü konulu seminerde, stres ve öfke oluşumunun sebeplerinin neler olduğu ve ortaya çıkan sonucun olumlu olumsuz yönleri değerlendirildi. Öfke ve stresin hayatın bir parçası olduğu ancak bununla baş etmenin mutlaka öğrenilmesi gerektiğini belirten Psikolog Erhan Erdem, öfkenin kontrol edilmemesi halinde yıkıcı sonuçlar doğurabileceğinin altını çizdi.

        İnsan psikolojisini tanımak önemli

        Hizmet içi eğitimle ilgili bilgiler veren Belediye yetkilileri, "Personel eğitimlerimiz değişik konularda devam edecek. Psikoloji ve bunun sonuçlarından biri olan öfke duygusu bir insanın tüm hayatını etkileyen bir konu olduğu için önemsedik ve eğitim takvimimize aldık. İnsanoğlu hayatta her türlü zorlukla karşılaşabiliyor. Kontrolü kaybetmeyerek risklerden kurtulmak ve kaliteli yaşamak için kendimizi ve insan psikolojisini iyi tanımak çok önemli. Eğitim konularımız çeşitlenerek devam edecek" dediler.

        (BC-BT-Y)

        06.05.2017 09:54:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler