Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Yemek Festivali Kemalpaşa'da başladı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Yemek Festivali renkli başladı.

        Kemalpaşa ilçesinde, iki gün sürecek olan ve bu yıl kez gerçekleştirilen 1'inci Uluslararası Yemek Festivali şenlik havasında start aldı. Festivale, 20 ülkeden yarışmacı ve jüri üyeleri katıldı. Festivalde yemek yarışmaları ve konserlerin düzenleneceğini ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, herkesi davet etti. Uğurlu, "Belediye olarak düzenlendiğimiz 1'inci Uluslararası Yemek Festivalini gerçekleştiriyoruz. İlçemize kazandırdığımız cazibe merkezlerinden biri olan Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerimizde 6-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz festival ile ilçemizin ve ilimizin tanıtımına katkı sağlamış olacağız. Festival 20 ülkeden yarışmacı ve jüri üyesinin katılımı ile gerçekleşiyor. İçeriğinde yemek yarışmaları, Murat Kekilli ve Mehmet Nuri Çiçek konseri ve Kemalpaşa Sesini arıyor adlı ses yarışmasının çeyrek finali gibi etkinlikler yer alıyor. Festival; lise, üniversite, şefler, engelliler ve yöresel yemekler olmak üzere 5 kategori de gerçekleşecek" dedi.

        Festivalin yarın akşam saat 23.00'a kadar devam edeceğini vurgulayan Uğurlu, kapanışın Murat Kekilli konseri ile yapılacağını sözlerine ekledi.

        (HG-Y)

        06.05.2017 13:22:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler