Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumluca 'da uçurtma festivali

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Bahar Şenlikleri kapsamında Kumluca'da uçurtma festivali düzenlendi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Bahar Şenlikleri kapsamında Kumluca Günay Sahil Tesisleri'nde gerçekleştirilen uçurtma festivaline katılan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan 600 uçurtmalar gökyüzüne havalandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve AK Parti Kumluca İlçe Başkan Yardımcısı İsa Bircan'ın da katıldığı uçurtma festivalinde çocuklar gönüllerince eğlenerek uçurtmalarını uçurdular.

        Uçurtma festivaline katılan çocukların mutluluğuna ortak olmak isteyen Yusuf Evran da, çocukların uçurtmalarının hazırlanması ve uçurulmasında çocuklara yardımcı oldu.

        Çocuklarıyla birlikte uçurtma festivaline katılarak uçurtma uçuran ailelerde etkinliğin çok güzel olduğunu, çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiklerini söylediler.

        (RS-SÇ-Y)

        08.05.2017 09:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler