Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de yıpranan spor sahaları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yıpranmış futbol sahalarına yeni bir görünüm kazandırmak için harekete geçti.

        Başiskele Belediyesi ekipleri onarım gereken parklardaki futbol sahalarının zemin düzenlemesi, sentetik çimlerin yenilenmesi, demir direklerin boyanması ve aydınlatma sistemlerinin bakımlarının yenilenme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mahallelerde mevcut parkların içerisinde bulunan futbol sahalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çocukların ve gençlerin boş zamanlarını spor faaliyetleri ile değerlendirmeleri ve sosyal aktivitelerini huzurlu bir şekilde yapabilmeleri için futbol, basketbol ve voleybol sahalarının bakımları yapılıyor. Başiskele Belediyesi ekipleri, Seymen Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu ve Altınkent Mahallesi Altınkent Parkının futbol sahalarının yıpranan telleri ile sentetik çimlerinin değişimlerini yapıyor.

        (GY-Y)

        08.05.2017 10:40:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler