Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, Çocuk Kitapları Fuarı'nda miniklerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Eğitim-Sen işbirliğiyle düzenlenen Çocuk Kitapları Fuarı'nı ziyaret ederek fuar çalışanları ve minik kitapseverlerle uzun süre sohbet etti.

        Başkan Altınok Öz'e ziyareti boyunca; Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Çocuk Kitapları Fuarı'nı gezen Başkan Altınok Öz, burada fuar çalışanları ve fuarın minik kitapseverleriyle sohbet etti. Miniklerin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan Altınok Öz, kültür ve sanat çalışmalarını çok ciddiye aldığını kaydederek, ilçede bu alanda yapılan çalışmaların sadece Kartal için değil, İstanbul'un kültür ve sanat tarihi açısından çok kıymetli olduğunu belirtti.

        (ÖY-ÖK-Y)

        08.05.2017 11:04:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler