Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, "Derince'den olimpiyat şampiyonları çıkacak"

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi'nin de katıldığı teknik inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Buradaki yüzme havuzumuzun inşaatı yüzde seksenler seviyesine geldi. İnşallah kısa bir süre içerisinde bitecek yüzme havuzumuzdan geleceğin Olimpiyat şampiyonları çıkacak" dedi.

        Derince Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi üzerindeki alana inşa edilen Kapalı Yüzme Havuzu, 25 metre uzunluğunda yedi kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu olarak yapılıyor. Derince'de sporun gelişimine katkı sağlayacak bu proje ile okullardaki birinci sınıf öğrencilerinden engelli bireylere kadar herkes yüzme sporu ile tanışma imkanı bulacak. Kısa bir sürede hizmete açılması hedeflenen havuz, aynı zamanda yıldız kulaçların yetişeceği bir spor tesisi de olacak. Yüzme havuzunun Derince ilçesine çok yakışacağını ayrıca ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tesisimiz aynı zamanda güzel bir işletmede olacağına inanıyorum. İlçemizin önemli bir eksikliğini ortadan kaldırırken, parolamız Derince'de yüzme bilmeyen kalmasındır. Büyük ilçelerimize ikincisini hatta üçüncüsünü yapacağız. Yüzme kulüplerimizin sayısını da artıracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

        İnşa edilen yapı içerisinde yüzme branşının yanı sıra kondisyon merkezi, çocuk eğitim havuzu, spor, jimnastik salonu, etüt odası, kafeterya ve ofisler yer alacak. Komplekse gelen vatandaşlar yüzme sporunun dışında plates, jimnastik, step-aerobik ve zumba sporlarını da yapabilecek.

        (GY-Y)

        08.05.2017 12:57:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler