Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar uçurtma şenliğinde bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Solhan ilçesindeki uçurtma şenliğinde bir araya gelen 400 öğrenci, gönüllerince eğlendi.

        Solhan Belediyesi tarafından yürütülen 'Herkes için kayıtlı istihdam' AB projesi faaliyetleri kapsamında yaklaşık 400 öğrenci ve velilerine yönelik uçurtma şenliği etkinliği düzenlendi.Balon ve şapka dağıtılan etkinlikte çocuklar gün boyu uçurtma uçurdu.

        Proje sayesinde sosyal etkinliklerinde yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirten Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş,"Bu gibi etkinliklerin sürekli hale gelmesi lazım. Proje kapsamında yapılan bu sosyal etkinliği faydalı buluyorum" dedi.

        Proje koordinatörü Nihat İnan ise,proje kapsamında eğitimlerin yanında sosyal etkinlikler de yaparak vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağlandığını aktardı.

        Etkinliğe Solhan Kaymakamı Fatih Okumu'un dışında ilçe Belediye Başkanvekili Adil Maç, kayıt dışı istihdam kurulu üyeleri, kurum amirleri, öğrenciler ile aileleri katıldı.

        (YA-HİV-Y)

        08.05.2017 16:20:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler