Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi uyarısı

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2017 yılı 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini açıkladı.

        Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri son günün 31 Mayıs 2017 olduğunu söyleyen Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, son günlerdeki vergi ödeme yoğunluğunu da dikkate alarak 31 Mayıs 2017 Çarşamba gününe kadar Tebessüm Konağında bulunan veznelerde hizmet verileceğini kaydetti.

        Mükellefler, Pursaklar Belediyesi'nin www.pursaklar.bel.tr adresindeki web sayfası üzerinden e-belediye hizmetinden faydalanılarak kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi tüm PTT merkez ve şubelerinden 284963 posta çeki numarasına da ödeme yapılabecek. Ayrıca vergi ödemelerini Halk Bankası ve Denizbank'ın tüm şubelerinden yapılabileceğini de belirten yetkililer, vergi ödemelerine bazı kartlara ise 5 taksit uygulanacağını açıkladı.

        Müdürlük yetkilileri, ödemelerin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için mükelleflerin son günlere kalıp mağdur olmamaları için uyarıda bulundu.

        (BK-BT-Y)

        09.05.2017 10:08:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler