Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yabancı öğrenciler Hamamönü'nde buluştu

        ANKARA (İHA) - Dünyanın birçok yerinden farklı kültürdeki insanların buluşma noktası haline gelen Hamamönü, yabancı öğrencileri bir araya getirdi. 45 ülkeden gelen öğrenciler, 'Öğrenci Buluşması' etkinliğinde hem Hamamönü'nü gezdi hem de açtıkları stantlarla Ankaralılara kendi kültürlerini tanıttı.

        Hamamönü'ne hayran kaldılar

        Yıl boyunca birçok yabancı misafiri ağırlayan Hamamönü, bu sefer de yabancı öğrencilere ev sahipliği yaptı. Uluslararası öğrenci buluşması kapsamında yabancı öğrenciler, açtıkları stantlarla kendi kültürlerini tanıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada stant önlerinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Yabancı kültürlerin yiyeceklerini de tatma imkanı bulan Ankaralılar, aileleriyle güzel bir hafta sonu geçirdi. Yabancı öğrenciler, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez etkinliğine de katıldı. Öğrenciler kendilerine ev sahipliği yapan ve kültürlerini anlatma imkanı veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti.

        (BC-BT-Y)

        09.05.2017 12:12:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler