Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Şenyüzlü'nün "Anlayarak Hızlı Okuma" kitabı okuyucuları ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - "Anlayarak Hızlı Okuma" kitabının yazarı Eskişehirli Gülseren Şenyüzlü, Tepebaşı Belediyesi 'Hanımeli Sokak'ta okuyucuları ile buluşarak kitabını imzaladı.

        Eğitimci yazar Gülseren Şenyüzlü, 'Anneler Günü'nde okuyucularla buluştuğunu belirterek, "Güçlü, çalışkan kadınların yer aldığı bu sokakta okuyucularla buluştum. Kitapta, hızlı okuma teknikleri yer almaktadır. Göz alıştırmaları ve uygulamalarla bu kitap, adeta bir kurs mahiyetindedir. Göz alıştırmaları hızlı okumayı sağlarken, göz sağlığımızı da korumaktadır. Bu alıştırmaları yapan kişilerin gözleri bozuksa, görme sağlığında zamanla iyileşmede görülmektedir. Yavaş okuyan kişilerde; beyin araya farklı düşünceleri yerleştirdiği için, verimli okuma da gerçekleşmiyor. Toplum olarak her alanda, daha hızlı olmak zorundayız" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        09.05.2017 12:23:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler