Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de öğrencilere trafik bilinci aşılandı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke'de Karayolları Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

        Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle trafik konusunda bilincin yaratılması ve durumsal farkındalığın arttırılması hedefleniyor.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri özellikle okullarda öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerini arttırdı. Söke'ye bağlı Bağarası Mahallesinde gerçekleşen Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliğinde öğrenciler tarafından pazaryerinde el ilanı ve broşür dağıtıldı. Öğrencilere Jandarma trafik ekipleri eşlik etti. Sadece pazaryerinde değil, Bağarası Mahallesi içinde seyreden araçlar da durdurularak, sürücülere trafikle ilgili el ilanı ve broşürler verildi. Jandarma beresi veya jandarma trafik yelekleri giyen minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

        (LT-MB-Y)

        09.05.2017 15:22:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler