Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darboğaz Deresi Projesinde ilk aşama tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın sözünü verdiği Darboğaz Deresi Rekreasyon Projesinde ilk aşama bu ay sonu tamamlanacak.

        Devlet Su İşleri (DSİ)'nin ıslah ettiği alanda Serdivan Belediyesi yapacağı düzenleme çalışmaları için ihaleye çıkıyor. Eski Üniversite Yolu Soğuksu Sokak'tan başlayan ve 32 Evler girişinde son bulan 27 bin 500 metrekarelik alan Serdivanlıların yeni buluşma noktası olacak. Serdivan Belediyesinden yapılan açıklamada 1,6 kilometre uzunluğundaki projenin Kemalpaşa, Bahçelievler ve 32 Evler Mahallelerini kapsayacağı belirtildi. Tamamlandığında tüm ilçeye hizmet verecek olan projenin ihale tarihi belli oldu. Darboğaz Deresi çevre düzenlemesinin ihalesi 31 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00'da Serdivan Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

        (BCT-GY-Y)

        09.05.2017 15:38:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler