Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz MYO'da tasarım sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı öğrencileri tarafından Tasarım Sergisi açıldı.

        Moda Tasarım Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, temel sanat eğitimi, mesleki teknik çizim, moda resmi ve illüstrasyonu ve boya ve baskı teknolojileri dersleri kapsamında ürettikleri çalışmalardan oluşan sergi Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu tarafından açıldı.

        Sergiyi gezen Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, ürünler hakkında bilgi alarak emeği geçenlere teşekkür etti. Yoğun öğrenci katılımının olduğu sergide öğrenciler ayakkabı, çanta, şapka, kumaş üzerine baskı ve kıyafet tasarım çalışmalarını dikkatli bir şekilde inceledi.(EFE)

        09.05.2017 22:18:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler