Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Zabıtası izinsiz sigara satışını affetmedi

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tütün Ticareti Yetki Belgesi olmayan ve 18 yaş altı çocuklara sigara satanlara ceza kesti.

        Zabıta ekipleri Pursaklar'da izinsiz sigara satışına geçit vermedi. Yapılan denetimlerde Tütün Ticareti Yetki Belgesi olmayan ve 18 yaş altı çocuklara tek sigara satış yaptıkları tespit edilen işletmelere ve sokak aralarındaki tek sigara satıcılarına yasal işlem uygulandı. İşletmelerin bu şekilde satış yapamayacağı ve 18 yaş altındaki çocuklara tek sigara satışının yasak olduğunu belirten Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 4733 sayılı kanun kapsamında işlem yaptı. Denetimlerini sıkılaştıran Pursaklar Zabıtası bu tür olumsuz davranışlara karşı ilgilileri uyardı.

        (BC-BT-Y)

        10.05.2017 09:36:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler