Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tütün Değerlendirme Komisyonu toplandı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Tütün denetleme komisyonu 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Dicle Üniversitesi Hastaneler Müdür Yardımcısı İsmail Karaman başkanlığında toplanan komisyon bir dizi karar aldı.

        DÜ Hastaneleri Başhekimlik toplantı salonunda yapılan toplantıya kurum yöneticileri ve birim sorumluları katıldı. Tütün Denetleme Komisyon Başkanı ve Hastaneler Müdür Yardımcısı İsmail Karaman, toplantıda, tütün ile mücadelede hastanenin mevcut durumu kapsamında yürütülen faaliyetlerin genel değerlendirilmesinin yapıldığını ve tütün ile mücadelenin 2017 yılı için planlanan çalışmaların ele alındığını belirtti. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmeler sonucunda komisyon kararlarının alınmasıyla toplantı sona erdi.

        (İHA-MP-Y)

        10.05.2017 09:44:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler