Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hülya Polat'tan Karadeniz türküleri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Kadınlar Baş Başa" programında Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat birbirinden hareketli Karadeniz türküleri söyledi, kadınlar horon tepti.

        Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Kadınlar Baş Başa" programında Esenlerli kadınlar müzik ziyafeti yaşamaya devam ediyor.

        "Annesiz çocukları unutmayın"

        Program kapsamında, Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Hülya Polat, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde bir konser verdi. "Gülden Güzeli Yoktur" adlı türküyle konserine başlayan Polat, yaklaşan Anneler Günü'nün çok değerli olduğundan bahsederek, "Bu günü kutlarken annesiz kalan çocukları da unutmayın, sadece kendi çocuklarınızı değil tüm çocukları sevin" dedi.

        Polat söyledi, kadınlar horon tepti

        Konserde "Zahide", "Mısırı Kuruttun Mu?", "Ula Ula Niyazi", "Kemençem Alli Pulli" ve "Gaybana" gibi birbirinden çok sevilen türküleri seslendiren Polat'a dinleyicileri de horon teperek eşlik etti.

        Gündüz yapılan konserlere katılımın az olması sebebiyle bu konsere tedirgin geldiğini belirten Polat, "Beni çok mutlu ettiniz. Bu kadar çok kişinin katılacağını düşünmemiştim. Ben yöresel türküleri seslendiren bir sanatçı olmama rağmen gelenler sadece Karadenizliler değil diğer yörelerden de çok fazla insan katılmış. En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle" sözleriyle konserini sonlandırdı.

        (HB-BA-Y)

        10.05.2017 11:01:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler