Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece Trafik Parkı'nda Trafik Haftası Şenliği

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi, Trafik Güvenliği ve Eğitimi Haftası kapsamında Trafik Haftası Şenliği düzenledi.

        Trafik Güvenliği ve Eğitimi Haftası kapsamında Küçükçekmece Belediyesi tarafından Trafik Haftası Şenliği düzenlendi. Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın ev sahipliği yaptığı ve gün boyu süren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Küçükçekmece'deki okullardan gelen küçük öğrenciler, sihirbaz, jonglör, tahta bacak, maskot bando ve palyaço gösterileriyle hoşça vakit geçirirken, diğer yandan da trafik polisleri ve eğitmenlerden trafik kurallarını öğrendi.

        "Öğrendiklerinizi büyüklerinizle de paylaşın"

        Programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu da katıldı. Tüm öğrencilerin Trafik Haftası'nı kutlayan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan, "Trafik kuralları hayat kurtarır. Ne yazık ki her gün televizyonlarda trafik kazası haberlerine şahit oluyoruz. Sizler de büyüklerinizden şikayetçisiniz. Çünkü trafik kurallarına uyulmuyor. Bizler sizin kadar şanslı değildik. Sizler, okulda hem öğreniyorsunuz hem de burada uygulama fırsatı buluyorsunuz. Burada öğrendiklerinizi lütfen büyüklerinizle de paylaşın ve hep birlikte hayat kurtarmaya çabalayalım" diye konuştu.

        Uzman eğitmenlerden trafik eğitimi

        Gün boyu süren şenliğe 12 grup toplamda 600 öğrenci katıldı. Etkinlik boyunca çocuklara kağıt helva ve pamuk şekeri dağıtıldı. Alanda çocuklara (5-12 yaş) teorik ve uygulamalı trafik, ilk yardım ve bisiklet eğitimleri de verildi.

        (HB-SÜ-Y)

        10.05.2017 12:05:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler