Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Uzan'dan anaokulu öğrencilerine oyuncak

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Turnalar Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrencilere oyuncak dağıttı.

        Bulanık Kaymakam Hacı Arslan Uzan, beraberindeki Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Altaş, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aral ile Turnalar Anaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere oyuncak hediye etti. Eğitime daima destek verdiklerini ve belirlenen ihtiyaçların giderilmesini temin etmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Uzan, gelecek nesillerin iyi yetişmesi için eğitim öğretim ortamlarının daha iyi donanımlara kavuşması adına bir takım desteklerde bulunduklarını söyledi. Uzan, "Özellikle çok önemli olan okulöncesi eğitimini yaygınlaştırmak ve sağlam bir temel oluşturmak için eğitim yuvalarımıza okul malzemeleri ve oyuncaklar dağıttık. Ümit ediyoruz ki öğrencilerimiz bu oyuncaklar sayesinde daha çok başarı gösterirler" dedi.

        Okul bünyesinde bulunan anasınıfları ziyaret eden Kaymakam Uzan, çocukların pırıl pırıl oluşundan ve sınıflardaki ortamdan memnun kaldığını belirtip, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        10.05.2017 15:33:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler