Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemlik Adliyesine yeni atamalar

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gemlik ilçesine iki savcı ve bir hakim atanırken, üç hakim ile iki savcı ise, başka illere tayin oldu.

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) ülke genelinde bin 35, idari yargıdan ise 10 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. Bu sonuç üzerine Gemlik Adliyesi'nde önemli değişim yaşandı. Gemlik'ten üç hakim ve iki savcı farklı il ve ilçelere tayin olurken, Gemlik'e de iki savcı ve bir hakim atandı. Gemlik Adliyesi'nde görev yapan Onur İnan İstanbul Hakimliğine, Esma Canıbeyaz Şengül Gaziosmanpaşa Hakimliğine, Hatice Didem Sanıvar Şanlıurfa Hakimliğine, Cüneyt Sanıvar Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına, Bayram Örenci Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Gemlik Adliyesine ise, Cizre Cumhuriyet Savcısı Turgut Selvi, Erzurum Hakim Yasin Arslan, Şırnak Cumhuriyet Savcısı Fatih Göndüz atandı.

        (AF

        10.05.2017 15:49:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler