Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Polat Berat Kandilini kutladı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat Berat Kandilini kutlayarak, "Bu günde ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım" dedi.

        Başkan Polat, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline kavuşmanın önemine dikkat çekerek, "Bu önemli gecede ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim. Berat Kandilinin sadece ferdi ve ailevi mutluluğumuzu için değil, toplumsal hayatımızı, barış, huzur, dayanışma ve kardeşliğimiz için vesile olmasını diliyor. Bütün hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyor, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

        (BT-SD-Y)

        10.05.2017 16:01:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler