Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İletişim Fakültesi öğrencileri sürücülere sürücülere karanfil ve lokum dağıttı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde'de Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Trafik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

        Bor yolunda gerçekleştirilen Trafik haftası etkinliği kapsamında öğrenciler ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü eğitmeni Baş polis Akif Çimencan trafikte yayalara yol veren sürücülere lokum, karanfil ve broşür dağıttı.

        Yaptıkları etkinlik hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi öğrencisi, İhsan Emen Kılıçbay, ''Niğde'de bir farkındalık oluşturmak amacı ile Trafik haftasında yayalara yol veren bir takım hediyeler vermek istedik. Şuanda uygulamamızı gerçekleştiriyoruz. Bize destek olan Niğde Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Sürücüler bu etkinliğimizden çok memnun oluyorlar. Memnuniyetlerinin yüzlerindeki ve gözlerinde gülümsemeden görebiliyoruz" dedi.

        (MB-YE-SK)

        10.05.2017 16:09:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler