Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu'nda 'Çocuk Gözüyle Kandil' programı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi, Berat Kandili münasebetiyle 'Çocuk Gözüyle Kandil' programı düzenledi. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu programda, minik öğrenciler geceye özel olarak hazırladığı bir birinden güzel gösterileri sahnelediler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da programa katılarak öğrencilerle kandilleşti.

        Beyoğlu Belediyesi, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olan Berat Kandili münasebetiyle 'Çocuk Gözüyle Kandil' programı düzenledi. Kasımpaşa Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Semt Konakları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Öğrenciler etkinlikte seslendirdiği ilahiler ve sergilediği gösterilerle katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı.

        Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, öğrencilerin seslendirdiği ilahilerle devam etti. Daha sonra Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında eğitim alan minik öğrencilerin Berat Kandiline özel olarak hazırlayıp sahnelediği bir birinden güzel gösteriler katılımcıların büyük beğenisini topladı. Program, çocukların hep birlik ettikleri duanın ardından yapılan kandilleşme merasimi ile son buldu.

        (HB-BA-Y)

        11.05.2017 11:19:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler