Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den, yeni köprülü kavşak

        - Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ile Mamak sınırında bulunan, 4 caddenin kesişiminde köprülü kavşak çalışmasına başladı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak ilçeleri sınırlarında bulunan, Bostancık, Karapürçek, Orhan Kemal ve Özalp Caddeleri kesişimindeki kavşakta yoğunluk yaşanması nedeniyle köprülü kavşak çalışmasına başladı.

        Fen İşleri Daire Başkanlığı, 4 caddenin kesişiminde bulunan kavşakta, Bostancık ve Karapürçek caddelerindeki trafik akışını kesintisiz sağlamak üzere bir alt geçit yapacak.

        Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "battı-çıktı" şeklinde yapılacak alt geçitle, Bostancık Caddesi ile Karapürçek Caddesi arasındaki ulaşımın kesintisiz sağlanacağını söyledi.

        Vedat Üçpınar, köprülü kavşak inşaatının kısa sürede tamamlanacağını belirterek, "Alt geçitle, Bostancık Caddesi yer altından Karapürçek Caddesi'ne bağlanacak. Bostancık ve Karapürçek caddelerinin Orhan Kemal ve Özalp caddeleriyle bağlantıları da sinyalize kavşaktan eskisi gibi sağlanacak" dedi.

        (BC-BT-Y)

        11.05.2017 11:34:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler