Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Ceceli Torbalı'da 19 Mayıs'ta konser verecek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Mustafa Ceceli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Torbalı Belediyesinin ev sahipliğinde ilçede ücretsiz konser verecek.

        Torbalı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikler kapsamında, Türk pop müziğinin genç ve başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli, Torbalı 7 Eylül Stadyumunda halka açık bir konser verecek. Saat 20.00'de başlayacak olan konser ücretsiz olacak. Tüm Torbalı halkını konsere beklediklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'da 19 Mayıs'ı dolu dolu kutlayacağız. 19 Mayıs'ı ismine yakışır bir etkinlikte taçlandırmak niyetindeyiz. Mustafa Ceceli konseri bizlerden gençlerimize 19 Mayıs hediyesi olacak. Konsere tüm hem de hazırlıklarımız tamamlandı" dedi. 180 bin vatandaşın yaşadığı kentte genç nüfus oranının İzmir ortalamasının üzerinde olduğunu vurgulayan Görmez, "Başarılı ancak dar gelirli gençlerimizin üniversite eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kısa adı TOREV olan Torbalı Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfını kurduk. İlk olarak 209 öğrencimize burs veriyoruz. İkinci dönem bu sayıyı artırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca kız öğrencilere öncelik sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

        (HG-Y)

        11.05.2017 12:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler