Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aranan şahıs huzur operasyonunda yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleştirilen huzur operasyonunda aranan bir şahsın yakalandığı öğrenildi.

        Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede huzur operasyonu yapıldı. Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerin de katıldığı huzur operasyonunda, içkili mekanlar, kahvehanelerde aramalar yapılırken, araçlar da trafik ekipleri tarafından kontrol edildi. Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Abdülkadir Öztürk, "İlçemizin huzuru için gece 63 şahısın sorgulanması yapılırken, 11 mekanda kontrol gerçekleştirildi. Bir yakalamalı şahıs ele geçirilirken, 15 araç denetimden geçti ve 1 araç trafikten men edildi. Trafik denetimlerinde 285 TL trafik cezası kesildi. Denetimlerimiz devam edecektir." dedi.

        (VS-SC)

        11.05.2017 15:05:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler