Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kılıç: "Kayapınar'ı halkımızla birlikte kalkındıracağız"

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, halk ile el ele vererek ilçede güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

        Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kayapınar'da buluşmaya devam ediyor. Başkan Kılıç, Kayapınar Belediyesi önünde ve civarında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemenin ardından parkta oturan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin Belediye hizmetleri ile ilgili taleplerini dinleyen Başkan Kılıç, daha sonra bir kahveye geçerek, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yoğun ilgili gören Başkan Kılıç, halkın belediyeden beklentilerini sordu.

        "Halkın hizmetkarıyız"

        Başkan Kılıç, halkın hizmetkarı olduğunu belirterek, "Kayapınar halkıyla el ele vererek ilçemizi hep birlikte kalkındıracağız. Belediyecilik hizmetlerinde vatandaşlarımız ne istiyorsa onu hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızla sürekli bir araya gelerek ortak adımlar atıyoruz. Halkımızın görüşüne büyük önem veriyoruz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        11.05.2017 15:18:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler