Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda özel çocuklarla çiçek ve ağaç dikimi etkinliği

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesi, "Engelliler Haftası" dolayısıyla özel çocuklar için çiçek ve ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

        Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenleyen Gölbaşı Belediyesi, Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileriyle çiçek ve ağaç dikme etkinliğinde bir araya geldi. Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde 450 menekşe ve 26 adet ağacı toprakla buluşturan öğrencilere, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, okul müdürü Tolga Andaç ve öğretmenleri eşlik etti.

        Okul Müdürü Andaç, Gölbaşı Belediyesi ekipleri ve öğrencilerle beraber çiçek ve ağaç dikimi etkinliği yapıldığı ifade ederek, "Öğrenciler ile birlikte yaptığımız düzenleme çalışmaları sonrası, öğrencilerin daha iyi bir sosyal çevrede eğitim görmelerinin sağlandığı için Gölbaşı Belediyesi'ne göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

        Etkinliğin sonunda, Park ve Bahçeler Müdürü Göçer, çocuklara puzzle hediye etti.

        (AYŞ-BT-Y)

        11.05.2017 16:27:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler