Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de gençlerden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develili iki genç parasını kaybeden vatandaşın derdine çare oldu. Gençler buldukları parayı Develi Belediyesine teslim etti.

        Elbiz caddesinde bir miktar para kaybeden İbrahim Çifçi Develi Belediyesi'ne gelerek bulan veya görenlerin insanlık namına getirmeleri hakkında anons yapılmasını istedi. Develi Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan anons sonrası parayı bulan Ahmet Furkan İlecan ve Ahmet Ayan Çal isimli iki öğrenci paranın sahibine iletilmesi için parayı Develi Belediyesi'ne getirdi.

        Kaybettiği paranın bulunmasından ümidini kestiğini belirten ve parayı bulan gençlere harçlık veren Çiftçi, "Bu dünyada güzel ve güvenilir insanların varlığı bütün insanlığa ümit vermektedir. Kardeşlerime bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum ve bu davranışlarının bütün herkese örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.

        (SK)

        11.05.2017 17:30:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler