Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hemşirelik Haftası Kutlaması

        - Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Başhemşiresi Özyılmaz,

        - "Hemşireler sağlık bakımı sunumunun ayrılmaz bir parçasıdır"

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Başhemşiresi Ceylan Özyılmaz, yaptığı açıklamada Hemşirelik Haftasını kutladı.

        Başhemşire Özyılmaz, açıklamasında hemşirelerin sağlık bakımı sunumunun ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, "Hemşirelik uygulamaları, hemşirelerin bakım kalitesini sağlamak için ne yaptıklarını göstermektir. Bu sağlık kaynaklarının tahsisinde önemli bir adımdır ve hemşirelik uygulamalarını sağlık bakımı içinde görünür kılmaktadır" dedi.

        Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmanın hedefleri olduğunu dile getiren Özyılmaz, "Hemşirelerimizi, gelişen teknoloji ile birlikte daha iyiye ve hasta bakımı konusunda daha profesyonel olarak yetiştirmek amacımızdır.Her şart altında büyük bir fedakarlık örneği sergileyen sonsuz sabır,sevgi,gayret ve özveri ile insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin gece ve gündüz mesleklerini icra etmek için çalışan kıymetli meslektaşlarımın haftasını kutluyorum" diye konuştu.

        (SD-Y)

        11.05.2017 17:42:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler