Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadıköy'de Bisiklet Festivali başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Festivali 18 Mayıs Perşembe günü başlıyor. Hayatında bisiklete yer açan herkesin davetli olduğu festivalde film gösteriminden atölyeye ve gece turlarına kadar pek çok etkinlik yer alıyor.

        Geçtiğimiz yıl belediye bünyesinde "Bisiklet Birimi" kuran ve Bisiklet Festivali yapan Kadıköy Belediyesi bu yılda festivalin ikincisini düzenliyor. Konserler, geziler ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı Kadıköy Belediyesi Bisiklet Festivali bu yıl 18-21 Mayıs tarihlerinde Kalamış Parkı'nda düzenleniyor.

        Toplu sürüşlerin, film gösterimlerinin ve bisikletle yaşama ve ulaşıma dair söyleşi ve forumların yapılacağı festivale Kadıköy Belediyesinin yanı sıra, Bisikletli Ulaşım Platformu, Bisikletli Kadın İnisiyatifi ve Sedona Bisiklet destek veriyor. 18 Mayıs akşamı yapılacak açılışın ertesi gününde yüzlerce bisikletlinin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sürüşü yapılacak.

        "Arabadan in Bisiklete Bin" sloganıyla pedallayan festival, kent içinde bisikletlilerin fark edilmesini ve her gün daha da zorlaşan kent içi ulaşım için bisikleti bir alternatif olarak kabul edilmesini sağlamayı hedefliyor.

        (HB-ÖK-Y)

        12.05.2017 10:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler