Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencileri sahil temizliği yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü Başkanı Güneş Erdemir ile öğrencileri, İskenderun Belediyesi işbirliği ile sahilde vatandaşların dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak için sahil boyunda temizlik çalışması yaptı.

        İSTE Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi için İskenderun sahiline gelen öğrenciler çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla sahil boyunca temizlik yaptılar.

        Çevre Koruma ve Kontrol Bölüm Başkanı Güneş Erdemir, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin böyle bir organizasyona imza attıklarını, bu sosyal sorumluluk projesine İskenderun Belediyesi'nin de destek verdiğini söyledi. Erdemir, "Öğrencilerimiz ile birlikte sosyal sorumluluk dersi kapsamında, öğrencilerimizin tamamen yürüttüğü, İskenderun Belediyesi'nin de destek verdiği çalışma yaptık. Bunun içinde şuan İskenderun sahilindeyiz. Vatandaşlarımız da çevre temizliği, sahil ve kıyı temizliği farkındalığı oluşturmak istedik" dedi.

        Öğrenciler, topladıkları atıkları belediye görevlilerine teslim etti.

        (MSM-Y)

        12.05.2017 11:05:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler