Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akgün'den Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'na: "Gönüllerin şampiyonusunuz"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı ile yılsonu yemeğinde bir araya gelen kulüp başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu yıl ilk kez Avrupa'da mücadele etmenize karşın ortaya koyduğunuz performans ve FIBA tarafından en skorer takım seçilmeniz büyük bir başarıdır. Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sizler gönüllerin şampiyonusunuz" diye konuştu.

        Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı zorlu geçen 2016-2017 sezonun yorgunluğu düzenlenen yemekte attı.

        Büyükçekmece Albatros Restaurant'ta gerçekleşen akşam yemeğine Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Onursal Başkan Hamit Demir, kurucu başkan Osman Yeşilgül, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral, teknik heyet ve basketbolcular katıldı.

        "Başarılarınızla gururumuz oldunuz"

        Gecede konuşan Başkan Akgün, Büyükçekmece'nin aynı zamanda da bir spor kenti olduğuna vurgu yaparak, "Önümüzdeki sezonda da tesis ve altyapıya ağırlık vereceğiz. Büyükçekmece'nin spor her alanında adına duyurabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde geleceğin şampiyonları yetişiyor. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı olarak sizler bize çok büyük gurur ve mutluluk yaşattınız. İlk kez Avrupa'da mücadele etmenize karşın Europe Cup'da ortaya koyduğunuz performans ve aldığınız başarılı sonuçlarla Türkiye'nin gururu oldunuz. FIBA Europe Cup tarafından turnuvanın en skorer ve saha içi isabet oranı en yüksek takım seçilmeniz de başarınızın tesadüf olmadığını ortaya koydu. 2017-2018 sezonunda da Spor Toto Basketbol Ligi'nde başarı çıtasını yükselteceğimize ve çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inancım tamdır" dedi.

        (HB-ÖK-Y)

        12.05.2017 12:09:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler