Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in çok konuşulan noktasına dev proje

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in gelişmiş ve gelişmekte olan bölgelerinde yatırım fırsatları sunan bir inşaat firması, Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı üzerinde 60 milyon TL'lik yatırımı hayata geçirdi.

        İzmir'de, son yıllarda inşaat alanında yatırımlar artarken, bir inşaat firması da Karşıyaka ilçesinde projesini hayata geçirdi. 156 daireden oluşan ve 60 milyon TL'lik projenin startı verildi. 30 bin metrekare kapalı alanda yükselecek projede, Yeni Girne'de yapımına başlanan "Double Diamond Residence" konutlarında lansmana özel fırsatlarla ilk 39 daire satışa sunuldu.

        Daire sahiplerine körfez manzarası sunan projenin, İzmir'in en gözde ve en çok konuşulan noktalarından birinde olduğunu söyleyen Katal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem, şöyle konuştu:

        "Bugüne kadar İzmir'de çok sayıda konut, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, oteller ve okullar inşa ettik. Yatırımlarımız yurt içi ve yurt dışında devam ediyor. 6 binin üzerinde tamamlanmış ve sahiplerini bulmuş konut var. Kısa ve uzun vadede İzmir içi ve dışında olmak üzere; konut yapımıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Projemiz İzmir'in en gözde ve en önemli lokasyonlarından birinde. Bu anlamda projemiz bittiğinde bölge ayrı bir önem kazanacak ve proje bölgeyle bütünleşecek; bölgeye kattığımız enerjiyle gelişim ve dönüşüm de hızlanacaktır."

        (HG-Y)

        12.05.2017 12:15:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler