Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Mesleğimi Seçiyorum' panelinin son oturumu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kültür, sanat, spor proje ekibi tarafından planlanan 'Kendimi ve Çevremi Tanıyorum, Mesleğimi Seçiyorum' projesi kapsamında 8 ve 9. sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım paneli gerçekleştirildi.

        Tüpraş Halk Eğitim Konferans salonundaki panelde, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Psikolog Doğan Korkmaz ve Gazeteci Erdal Çarboğa öğrencilere mesleklerin avantajlarını ve dezavantajlarını anlatılırken, kişiler meslekleri hakkında merak edilen soruları da yanıtladı.

        Projeyle, Aliağa'daki liseler, ortaokul ve son sınıflarında okuyan öğrencilerinin bilinçli meslek ve okul seçimi yapabilmelerinde, geleceklerine yön verirken sağlam adım atmalarının amaçlandığı bildirildi.

        (NE-HG-Y)

        12.05.2017 14:20:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler